Dansk Ingeniørservice A/S - DIS/CREADIS - engineers with a purpose

Erhverv 30. January 2023

Dansk Ingeniørservice A/S arbejder med kunder på tværs af energi- og produktionssektoren og har 25 års erfaring med kunder inden for vindindustrien

Do you want to know more?

Birgit Bech Jensen

Kommunikationschef

Contact Birgit

Dansk Ingeniørservice A/S er en international vidensvirksomhed. Drivkraften bag virksomheden er en passion for teknologi og for at finde optimerede og bæredygtige løsninger på tekniske udfordringer

Dansk Ingeniørservice A/S beskæftiger mere end 700 højt kvalificerede medarbejdere. Det er virksomhedens ambition at tiltrække de bedste ingeniører inden for deres felt for at kunne yde det bedste overfor kunderne. Der leveres integrerede løsninger til ledende internationale teknologivirksomheder på tværs af alle ingeniørdiscipliner inklusiv mekanik, software, hardware, elektroteknik og automatisering.

Dansk Ingeniørservice A/S blev grundlagt i 1997 af Michael Gadeberg og er repræsenteret i Danmark, Polen, Spanien, Frankrig, Indien og USA og tæller 17 kontorer på verdensplan. I Danmark er navnet Dansk Ingeniørservice A/S, eller i daglig tale, DIS, og i resten af verden er det CREADIS.

Plant Engineering

Her hjælpes kunder inden for energi- og produktionsanlæg med teknisk og operationel optimering og reducering af omkostninger på tværs af hele forsynings- og værdikæden – om det så er et nyt anlæg, der skal etableres, eller et eksisterende, der skal moderniseres.

Produktudvikling

Assistance med alt fra konceptudvikling til design til konstruktion af alt fra innovative komponenter, produkter, og maskiner til de underliggende digitale løsninger, der binder det hele sammen.

Contingent workforce

Kunder får mulighed for øget fleksibilitiet og responsivitet i deres arbejdsstyrke ved at benytte virksomhedens +700 ingeniører inden for a bred vifte af ingeniørdiscipliner; mekanik-, software-, hardware-, elektronik- og automationsingeniører såvel som industrielle designere, der stiller sig til rådighed for at hjælpe kunder med at optimere deres forretning og med at arbejde på en mere bæredygtig måde.

En grøn og bæredygtig fremtid

Bæredygtighed er, og vil fortsat være, en stor ’driver’ i i både energi- og produktionsindustrien, og humlen kan ofte være, hvordan man formår at omstille sin forretning til at være mere bæredygtig, samtidig med at man fremtidssikrer sig fra et kommercielt perspektiv. Her spiller digitalisering og nye teknologier en stor rolle – ikke bare ift bæredygtighedsrejsen, men også i at reducere omkostninger og resurseforbrug, og skabe vækst inden for nye forretningsområder og markeder. Og netop det, kan DIS/CREADIS hjælpe kunderne med.

Energitransitionen til vedvarende kilder, så som vind (især offshore), sol, bølge, samt den øgede elektrificering og Power-to-X, er områder, som DIS har en dyb, faglig ekspertviden inden for – både i form af de muligheder de rummer for kunder, og også de udfordringer de bringer med sig, og som skal afhjælpes.