1. Arrangementer

Safe and Secure Esbjerg - Forbered dig bedst på det værste

Tue. 21. September 2021
pm. 07.30 - 10.00

Afventer

Do you want to know more?:

Mai-Britt Iversen

Netværks- og eventansvarlig

Contact Mai-Britt

Price

  1. Medlem af Safe and Secure Esbjerg

    Free

  2. Ønsker at blive medlem af Safe and Secure Esbjerg

    6.500,00 DKK

Er din virksomhed forberedt på en potentiel krise, nødsituation eller katastrofe?

Adm. direktør Susanne Skov Diemer guider dig sikkert gennem den mest relevante potentielle krise, og hvordan du bedst forbereder dig. Hvilke katastrofer og kriser bør du forberede dig på? Hvordan kan du reducere konsekvenserne under og efter? Hvordan kan vi alle bidrage til sikkerhed og velvære for os selv og kære med alle De Dos & Don’ts og historierne bag dem?

Oplægget er baseret på næsten 3 årtiers personlig og faglig erfaring og træning i den internationale sikkerhedselite. Susanne Skov Diemer deler hendes bedste råd, personlige anekdoter, praktiske anbefalinger, erfaringer, dos og don’ts og hvorfor – fra at udskrive dine medicinske tidsskrifter i tilfælde af et blackout til de mere psykologiske aspekter for at undgå og reducere stress, panik og bekymringer, der forårsager mere skade. Det er en trinvis rejse gennem risici, almindelige fejl og casestudier.

Deltagerne vil få en afgørende bevidsthed om potentielle trusler og en forståelse af, hvad vi alle kan gøre for at forberede os selv, og hvorfor og hvordan vi kan tage ansvar for bedre at komme igennem nuværende og fremtidige krise sammen.

Susanne Diemer, direktør hos Praesidio
Hun leverer sikkerhed og rådgivning til verdenseliten. Blandt hendes kundeklientel tæller regeringer, kongelige, offentlige myndigheder, globale virksomheder og privatpersoner.
I et kvart århundrede har hendes mission været at forudsige, forebygge og beskytte verdenseliten. Som førende sikkerhedsekspert rådgiver Susanne Skov Diemer private, virksomheder, organisationer, regeringer og internationale organisationer.

Risk & Crisis Management, efterforskning, evakuering, kidnapning, terrortrusler og krisehåndtering er blandt hendes daglige arbejde under radaren. Susanne Skov Diemer er forfatter på bogen: Forbered dig bedst på det værste, det er den første danske guide om kriseforberedelse

Bemærk:
Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Safe and Secure Esbjerg.
Er du nysgerrig på at høre mere om netværket, så kontakt Mai-Britt Iversen på mai@businessesbjerg.com

Om Safe and Secure Esbjerg
Safe and Secure er et fagligt netværk for dig, der har ansvaret for sikkerheden i virksomheden. Her kan du få sparring med andre i samme funktion. Du bliver opdateret på de krav, der stilles fra markedet, kunderne og lovgivningen indenfor sikkerhedsområdet.

Vi afholder 5-6 netværksmøder om året, hvor fokus er på sikkerheden både internt og ekstern i virksomhederne, da der ofte vil være et krydsfelt mellem security aspekter og arbejdsmiljøet/HSE.

Pris kr. 6.500 årligt. Medlemskabet er personligt

Safe and Secure Esbjerg

Læs mere om sikkerhedsnetværket Safe and Secure Esbjerg

Safe and Secure Esbjerg

Tue. 21. September 2021
pm. 07.30 - 10.00

Afventer