1. Arrangementer

Level-Up! Modul 1.1 - Selvledelse og den stærke organisation

Thu. 12. September 2024
pm. 08.30 - 16.00

Platformen (lokale: salonen)
Gl. Novrupvej 14, 6705 Esbjerg Ø

På dette modul udforsker vi, hvordan du ikke blot etablerer en stærk organisation, men også integrerer moderne selvledelse som nøglen til succes.

Do you want to know more?:

Charlotte Kalborg Ploug

Iværksætterkonsulent

Contact Charlotte

Price

  1. All participants

    Sold out

Level-Up! Modul 1.1 - Selvledelse og den stærke organisation

Mange vælger iværksætteriet for at realisere drømmen om mere frihed, men vejen hertil er fyldt med forskellige roller og ansvarsområder. Gennemgå nøje hvilke opgaver, der tilfører værdi til netop din virksomhed, og udforsk strategier til at optimere din dagligdag og dermed frigøre mere tid.

På dette modul udforsker vi, hvordan du ikke blot etablerer en stærk organisation, men også integrerer moderne selvledelse som nøglen til succes. Vi guider dig gennem dybdegående overvejelser om, hvordan du opbygger en robust struktur, uanset om det indebærer ansatte eller partnerskaber med stærke samarbejdspartnere. Vi sætter fokus på, hvordan du kan forme en organisation, der ikke kun er effektiv, men som også er bæredygtig på lang sigt
Med fokus på din personlige udvikling, vil du få lavet en DISC profilanalyse, som vil vise dig dine personlige styrker og svagheder – her opnår du ikke kun indsigt, men også de nødvendige redskaber til at forme din ledelse og selvledelse. Dette er ikke bare en selvrefleksion, men en bevidst indsats for aktivt at anvende dine personlige egenskaber til at drive din virksomhed fremad. På dette modul lærer du værdien af at have et Advisory Board eller en bestyrelse – og vigtigst af alt, hvordan du aktivt kan anvende dem som katalysator for din virksomheds videre vækst. Dette modul er ikke blot en standardlektion i ledelse; det er snarere en spændende rejse mod at forme en organisation, der overlever i et moderne forretningslandskab.
Modulet er kun for deltagere af vores Level-Up! forløb.
Læs mere om vores Level-Up! forløb her:

Level Up! – Riggen Esbjerg

 

Du vil blive undervist af René Boisen, som underviser i strategi og ledelse på IBA i Kolding.

“Jeg brænder for at skabe værdi for mennesker og virksomheder’, hvilket jeg til daglig gør som underviser på IBA Erhvervsakademiet i Kolding, hvor jeg underviser ledere i strategi og ledelse. For mig er det vigtigt, at det man lærer er praktisk anvendeligt og at tale i et sprog, som alle forstår.”

“Jeg har et ret direkte sprog og pakker ikke tingene unødigt ind. Jeg prøver samtidig at bringe mig selv i spil og omsætte det, jeg har prøvet. Så kan folk bedre se sig selv i det, tror jeg. Jeg har en lang baggrund inden for militæret, hvor jeg i dag er Chefsergent i reserven. Jeg er stadig tilknyttet Conduct After Capture (CAC) sektionen i Hærens Efterretningsregiment, der forbereder soldater på ekstreme gidselsituationer.”

Riggen - dit iværksætterhus

Riggen er Business Esbjergs iværksætterhus. Riggen drives af Business Esbjerg med støtte fra Lauritzen Fonden og Esbjerg Kommune.

Læs mere om Riggen

Thu. 12. September 2024
pm. 08.30 - 16.00

Platformen (lokale: salonen)
Gl. Novrupvej 14, 6705 Esbjerg Ø