1. Arrangementer

Den digitale havn

Tue. 01. March 2022
pm. 14.00 - 17.00

Blue Water Shipping
Tafikhavnsvej 9, 6700 Esbjerg

Sammen med Marlog og Esbjerg Havn inviterer vi dig til en visualisering af fremtiden for den digitale skibsfart. Foto: Christer Holte

Do you want to know more?:

Per Olesen

Erhvervskonsulent

Contact Per

Price

  1. All participants

    Free

Digitalisering og samarbejde er afgørende for udvikling og vækst i de fleste brancher.

Til dette arrangement fokuserer vi på de muligheder det skaber hos danske havne og i de virksomheder, som har deres forretning omkring dem.

Gennem præsentationer af digitale tiltag og samarbejdsmodeller, inspireres du til at udnytte de muligheder der eksisterer for at skabe værkst og udvikling i din virksomhed, og du har mulighed for at møde eksperter og forskere på området.

Hvis din virksomheds aktiviteter er forbundet til aktiviteterne på en af de danske havne, kan du med fordel deltage i dette arrangement og blive klogere på hvilket udbytte du kan opnå gennem samarbejde med andre virksomheder og vidensinstitutioner omkring nye, digitale løsninger.

Program

Bustur på Esbjerg Havn.

(Først til mølle – min. 30 deltagere)

  • Klaus Odby Jensen, Blue Water Shipping
  • Susanne Nordenbæk, Business Esbjerg
  • Sverre V. Lenbroch, MARLOG

v/Matthew Jon Spaniol, RUC

v/ Flemming Aarhus Pedersen, Økonomidirektør, Esbjerg Havn.

Et simpelt login i portalen CustomerPort og lidt tastearbejde fra kunden har optimeret og forbedret tilmelding, håndtering og afslutning af et skibsanløb til Esbjerg Havn.

v/ Kristian Skaarup, CEO, Lorenz Technology ApS.

Esbjerg Havn har fået et setup, hvor opmåling og dokumentation sker fra luften gennem en drone og en intelligent software betjent af en vagt.

Pitch en idé for eksperter fra Aalborg Universitet, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet.

Output: Nye samarbejder og projektidéer

v/ Hanne Hinrichsen, Business Development Manager, DanPilot.

Hanne Hinrichsen fortæller om DanPilots seneste tiltag mod en effektivisering gennem fjernbetjent og landbaseret lodsning ved udnyttelse af droner og teknologi-integration af eksisterende systemer udført af autoriserede lodser.

v/ Peter Holm, European Director, Sea Machines Robotics.

Teknologifirmaet Sea Machines Robotics lokaliseret på Esbjerg Havn har med succes afsluttet en 1.000 sømil lang sejlads med arbejdsbåden Nellie Bly rundt i de danske farvande – uden nogen ved roret.

v/ Niels Vallø, Senior Advisor, Infranode

Arrangementet udbydes af Esbjerg Havn, Marlog og Business Esbjerg med støtte fra Aalborg Universitet, Erhvervsakademi Sydvest og Port Forum.

Tue. 01. March 2022
pm. 14.00 - 17.00

Blue Water Shipping
Tafikhavnsvej 9, 6700 Esbjerg