1. Arrangementer

Leadership - Caroline Hart Sehested - How to hack the Future of Work?

Wed. 22. March 2023
pm. 07.30 - 10.00

Logitrans
Hillerupvej 35, 6760 Ribe

Signup

Do you want to know more?:

Mai-Britt Iversen

Netværks- og eventansvarlig

Contact Mai-Britt
Signup

Price

  1. Medlem af Leadership Esbjerg

    Free

  2. Bliv medlem af Leadership Esbjerg

    13.500,00 DKK

Hvordan fremtidssikrer vi organisationen, lederens rolle og medarbejdernes tilhørsforhold. I dag ønsker mange ledere at kunne trykke på ”fast forward to normal” knappen, så tingene bliver, som vi kendte dem fra før pandemien.

At det ikke kommer til at ske, er dog ved at gå op for de fleste. Men hvordan forholder vi os til de nye realiteter, nye måder at arbejde på, nye måder at lære på, nye måder at lede på og ikke mindst nye måder at leve livet på? Hvordan skaber vi fremtidens konkurrencemæssige og ikke mindst bæredygtige arbejdsplads?

Vi hører ofte, at den bedste måde at forudse fremtidens arbejdsplads på er ved at skabe den selv – men hvordan?

I dette oplæg deler Caroline ud af konkrete og implementer bare eksempler på, hvad succesfulde virksomheder gør for at skabe nutidens og fremtidens bedste arbejdsplads. Derudover vil oplægget indeholde personlige erfaringer fra hendes mangeårige karriere i Novo Nordisk, hvor Caroline ledte den globale talent agenda. Her var hun pioner i at skabe det rette fundament til kontinuerligt at lede og udvikle den måde, hvormed man tiltrækker, udvikler og fastholder dygtige medarbejdere.

  1. 07:30 Morgenmad
  2. 08:00 Oplæg
  3. 09:15 Netværk
  4. 10:00 Tak for i dag

Om Caroline

Caroline Hart Sehested er stifter og CEO i firmaet FutureTalent.dk, som rådgiver virksomheder om, hvordan man tiltrækker, udvikler og fastholder de bedste medarbejdere både i dag og i fremtiden.

Med mere end 15 års ledererfaring indenfor shipping, energisektoren og pharma-industrien, er Caroline kendt som en pioner indenfor People agendaen og har drevet innovativ og bæredygtig forandring for mange virksomheder bl.a. i Novo Nordisk, hvor hun var Global People & Organisation Director.
Caroline er derudover foredragsholder, boardmember, facilitator for Executive netværk og vært på TEDxCopenhagen Future of Work, hvor hun interviewer danske og internationale top- erhvervsledere.

Caroline har en Master’s Degree fra Copenhagen Business School i Management of Innovation and Business Development og har været udstationeret til Manila og USA.

"The best way to predict the future, is to create it yourself"

Peter Diamandis

Bemærk:

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Leadership Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så kontakt Mai-Britt Iversen på mai@businessesbjerg.com

Om Leadership Esbjerg

Leadership Esbjerg er et uformelt topledernetværk, hvor vi bestræber os på at give toplederne ny viden om ledelse og virksomhedsstrategi, samt fortrolige sparringspartnere.

Leadership Esbjerg består af mange forskellige typer virksomheder, fra forskellige brancher, fordi vi tror på at vores medlemmer opnår stor læring ved at møde mennesker med andre synspunkter og udgangspunkter.

Det er vores vision at være det ypperste faglige netværk for topledere i Esbjerg komune med vægt på faglig udfordring og inspiration omkring ledelse.

Der er 8-10 årlige aktiviteter i Leadership Esbjerg. Prisen for et medlemsskab er 13.500 kr.

Leadership Esbjerg

Læs mere om topledernetværket, Leadership Esbjerg. Om betingelser for medlemskab, priser og listen over medlemmer i netværket.

Leadership Esbjerg

Wed. 22. March 2023
pm. 07.30 - 10.00

Logitrans
Hillerupvej 35, 6760 Ribe