1. Arrangementer

Klima & Energinetværksmøde - energipotentialer

Mon. 04. October 2021
pm. 16.00 - 18.00

Esbjerg Park
Stormgade 200, 6700 Esbjerg

Klima & Energi Netværk Esbjerg er et vidensdelings- og læringsforum for virksomheder, med fokus på grøn omstilling og bæredygtige vækst.

Do you want to know more?:

Uffe Lundgaard

Chef for erhverv & invest

Contact Uffe

Price

Hvilke energiteknologier skal vi satse på fremover og hvordan skaber vi bæredygtig forretning på disse? Bl.a. Power-to-X er udset til at løse vores problem med skifte fra fossilt brændstof til e-fuels. Men hvordan kommer skiftet til at ske, i hvilket tempo og hvordan bliver din virksomhed en del af værdikæden?

Program

KL. 16.00: Velkommen!

Kl. 16.05: Projektdirektør David Dupont-Mouritzen fra Copenhagen Infrastructure Partners. Esbjerg skal være udgangspunkt for CIP´s store Power-to-X projekt om at lave grøn gødning og grøn ammoniak til e-fuels. Hør mere om hvad det kræver for at nå i mål med deres full-scale projekt, Høst PtX Esbjerg.

Kl. 16.35:  Lasse Rosendahl, institutleder ved Institut for energiteknik ved Aalborg Universitet. Udvikling med forskning: Sådan understøtter forskning og uddannelse den grønne omstilling og skaber nye forretningsmuligheder indenfor PtX.

Kl. 17.00: Pause og netværk.

Kl. 17.20: Markedspladsen ved Projektchef Kim Stenholdt fra DIN Forsyning. Sector integration – DIN Forsyning as a valuable partner. Kim vil komme ind på hvordan DIN Forsyning arbejder med bæredygtighedsmål og hvordan de kan bruges som en samarbejdspartner.

Kl. 17.45:  Afrunding på netværksmøde.

Kl. 18.00: Tak for i dag eller med til VIP event.

Bemærk

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Klima & Energinetværk Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så kontakt Uffe Lundgaard på ufl@businessesbjerg.com

Om Klima & Energinetværk Esbjerg

Klima & Energi Netværk Esbjerg er et vidensdelings- og læringsforum for virksomheder, med fokus på grøn omstilling og bæredygtige vækst. Målet er at give dig inspiration og værktøjer, så din virksomhed til fulde kan tappe ind i Esbjergs transformation fra EnergiMetropol til Bæredygtig EnergiMetropol.
Vi bringer indlægsholdere og forskerverdenen i spil, som kan bidrage med ny viden om morgendagens energiformer, energiformer og grøn forretningsudvikling. FN’s verdensmål som forretningsstrategi, Power-to-X, cirkulær økonomi er nogen af temaerne i netværket.

Mon. 04. October 2021
pm. 16.00 - 18.00

Esbjerg Park
Stormgade 200, 6700 Esbjerg