1. Arrangementer

KICK-ASS SERVICE – fra kunder til fans

Wed. 12. April 2023
pm. 14.30 - 16.30

Esbjerg Park
Stormgade 200, 6700 Esbjerg

Signup

Do you want to know more?:

Mai-Britt Iversen

Netværks- og eventansvarlig

Contact Mai-Britt
Signup

Price

  1. Ikke medlem

    195,00 DKK

  2. Medlem af Business Esbjerg

    Free

KICK- ASS SERVICE er et foredrag til medarbejdere og ledere, der gerne vil have gladere kunder og en sjovere hverdag.

KICK-ASS SERVICE handler om vores holdning og om at gøre en forskel for vores kunder hver dag. Det handler kort og godt om, hvordan vi bruger tiden sammen med kunderne. Alle kan derfor lære det, det virker i alle brancher, og det er ganske gratis.

Foredraget vil give jer brændstof til at levere endnu bedre kundeoplevelser og vil forandre jeres måde at være sammen med kunderne på. I vil lære, at små konkrete ændringer kan gøre en kæmpe forskel i hverdagen, arbejdsglæden og ikke mindst kundetilfredsheden.

Foredraget er smækfyldt med sjove eksempler fra hverdagen, gennemtestede og konkrete tips, og I vil blive introduceret til værktøjet WAUW-termometret, som har hjulpet nogle af Danmarks bedste servicevirksomheder med at vinde såvel danske som internationale priser for deres service.

Program

  1. 14:30 Registrering samt kaffe og kage
  2. 15:00 Oplæg KICK-ASS SERVICE – fra kunder til fans
  3. 16:30 Tak for i dag

Om Merethe

Merete Bergman Smit er blandt Danmarks mest erfarne og anvendte konsulenter og foredragsholdere indenfor service- og teamudvikling. Merete har hjulpet mere end 25.000 ledere og medarbejdere med at få flere begejstrede kunder og med at få sparket arbejdsglæden i vejret på danske arbejdspladser.

Hun har i 2021 skrevet bestselleren KICK-ASS SERVICE, som giver dig tips, værktøjer og genveje til flere begejstrede og loyale kunder.

Wed. 12. April 2023
pm. 14.30 - 16.30

Esbjerg Park
Stormgade 200, 6700 Esbjerg