1. Arrangementer

Finansiering for iværksættere

Thu. 12. September 2019
pm. 14.30 - 16.30

SDU Esbjerg
Niels Bohrs Vej 9, 6700 Esbjerg

Signup

Er du tidlig iværksætter og mangler du penge til vækst?

Price

  1. All participants

    Free

Kom til infomøde med Innovationsfonden og Vækstfonden i Esbjerg den 12. september og bliv klogere på dine muligheder for risikovillig finansiering fra staten. Du vil også møde den lokale iværksættervirksomhed Cocolab.club, som fortæller om sin vækstrejse og vej til kapital.

Sammen med Business Esbjerg og ProVarde inviterer Vækstfonden og Innovationsfonden tidlige, videnbaserede virksomheder til informationsmøde om mulighederne for risikovillig kapital fra staten: Innovationsfonden i form af tilskudsmidler, og Vækstfonden som den samlende indgang til låne- og egenkapital.

Til infomødet vil vi gå i dybden med henholdsvis Innovationsfondens og Vækstfondens produkter til tidlige iværksættere, hvem der kan ansøge, og hvordan du søger.

Du vil også møde den lokale iværksættervirksomhed Cocolab.club, som er en SaaS platform med unik teknologi og et attraktivt tilbud til brands, agenturer og virksomheder. CEO i virksomheden, Arek Zakonek, vil fortælle om virksomhedens vækstrejse, og om de tanker og erfaringer, de gjorde sig med at skaffe kapital til vækst.

Derudover vil du på dagen møde business angel Marco MacArtney, som vil uddybe hvad han som BA’er kigger efter i den enkelte virksomhed. Marco MacArtney har flere aktive investeringer og har selv startet flere virksomheder.

Til slut er der mulighed for at netværke med andre lokale virksomheder samt få sparring fra Vækstfonden og Innovationsfonden.

  1. 14:30 Velkommen
  2. Mulighederne for tilskudsmidler fra Innovationsfonden
  3. Mulighederne for finansiering fra Vækstfonden
  4. Iværksættervirksomheden Cocolab.club fortæller om sin vækstrejse og vej til kapital
  5. En business angel Marco MacArtney stiller skarpt på, hvad han som BA'er kigger efter i den enkelte virksomhed
  6. Afrunding
  7. 16:30 - 18:00 Forfriskninger og netværk

Thu. 12. September 2019
pm. 14.30 - 16.30

SDU Esbjerg
Niels Bohrs Vej 9, 6700 Esbjerg