1. Arrangementer

FLAGS - intro night

Thu. 09. September 2021
pm. 17.00 - 20.00

Hal 14, Platformen
Gl. Novrupvej 14, 6705 Esbjerg Ø

Do you want to know more?:

Randi Høxbro (aktuelt sygemeldt)

Udviklingschef

Contact Randi

Price

Store profiler fra DBU, Smukfest og Royal Unibrew lægger vejen forbi Esbjergs nye kulturelle smørhul, når iværksætterforløbet Flags Esbjerg inviterer byens erhvervsliv til Intro Night og løfter sløret for efterårets program, talenter og perspektiver.

Stærke alliancer med byens kultur- og erhvervsliv er nøgleordet for talentudviklingsforløbet Flags Esbjerg og for det fundament, som fremtidens flagskibe søsættes fra. Derfor byder Flags, Riggen og Business Esbjerg nu erhvervslivet indenfor til et netværksmøde på Esbjergs nye kulturhus Platformen, hvor kræfterne bag vil vise flaget for den rolle, partnerskaber spiller i landets femtestørste by.

Samspillet med virksomhederne bliver et omdrejningspunkt for Flags og for de talenter, der i sidste ende kommer til at bidrage med banebrydende iværksætteri til glæde for både kultur- og erhvervsliv.

PROGRAM

På aftenen vil smash!bang!pow! give en kort introduktion til Flags samt motivationen og perspektiverne i at skabe store, kulturelle begivenheder i Esbjerg.

Herefter vil kulturkommentatoren Niels Frid, agere moderator for en paneldebat om partnerskaber mellem kultur og erhverv. Her udgøres panelet af Ronnie Hansen (kommerciel direktør i Dansk Boldspil-Union), Freddy Larsen (sponsorchef i Royal Unibrew) og Allan Baunsgaard (partnerskabsansvarlig i Smukfest). 

Undervejs vil der blive serveret pindemadder og håndbajere, og samme aften åbnes der op for billetsalget til de såkaldte erhvervspakker, der giver adgang til særlige events og pladser i netværket mellem talenter, kulturliv og erhvervsdrivende.

Deltagelsen er gratis for inviterede, samt medlemmer af Business Esbjerg.

"Vi har fundet talenterne, vi har involveret kulturlivet, og vi har fundet ud af, hvordan vi skal gøre hinanden bedre i denne del af netværket. Nu er tiden kommet til at præsentere, hvorfor det også er relevant for erhvervslivet at engagere

Tobias Kippenberger

Rockmusiker, bysbarn og forretningsudvikler i smash!bang!pow!, en af organisationerne bag Flags.

Når Flags til efteråret åbner op for det første hold af talenter, bliver det med en række markante skikkelser på programmet. Oplægsholderne på forløbet tæller profiler, der har udmærket sig som iværksættere eller ledere inden for oplevelsesøkonomien, og som har banet vejen gennem hver sin kulturelle forgrening, mens 8 kulturhuse danner rammerne om de inspirerende oplæg.

Ronnie Hansen, kommerciel direktør i Dansk Boldspil-Union og opvokset i Ribe

 

Anne Aarsland, medstifter af Kunstsalonen og opvokset i Esbjerg

 

Henrik Juul, kreativ direktør og partner i reklamebureauet Wibroe, Duckert & Partners og opvokset i Esbjerg

 

Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør i Tønder Festival og opvokset på Fanø

 

Jacob Brink Lauridsen, medejer af Agerbo Vingaard og opvokset i Esbjerg

Tobakken, Musikhuset, StreetMekka, Esbjerg Street Food, Myrthue, Huset, Platformen og Dokken

Profilerne kan se frem til at møde og holde oplæg for en bred vifte af lokale talenter og entreprenører, som Flags nu også har fået sag sammen. Flags har landet 26 talenter, der spænder bredt, både hvad angår alder, kulturel profil og etnicitet, fortæller Tobias Kippenberger

Flags er talentudvikling af unge, der vil være med til at skabe fremtidens kulturelle flagskibe i Esbjerg Kommune. Udviklingen skabes gennem seminarer, praktiske event-afviklinger, udvikling af eget event samt etablering af et nyt netværk på tværs af talenter, kultur- og erhvervsliv. 

Der optages 25 talenter per sæson, som består af 11 dage, fordelt på 10 måneder, fra september 2021 til juni 2022. 

Flags er skabt af smash!bang!pow! i samarbejde med Business Esbjergs iværksætterhus Riggen, der er støttet af Lauritzen Fonden og Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond – med yderligere støtte fra Johan Hoffmann Fonden og ObbekjerFonden. Royal Unibrew og Billetlugen er ligeledes partnere i projektet.

Thu. 09. September 2021
pm. 17.00 - 20.00

Hal 14, Platformen
Gl. Novrupvej 14, 6705 Esbjerg Ø